Kaşar peyniri, dilimlenebilir yarı sert peynirlerden olup genellikle kahvaltıda tüketilir. Türkiye'de ortalama 10-11 lt inek sütünden 1 kg taze kaşar üretilir. Üretildikten kısa bir süre sonra vakumlanarak satışa sunulur. Sarımsı beyaz- sarı renkli, hafif tuzlu bir peynirdir. İyi bir kaşar peyniri, düzgün kalıplı olmalıdır. Kesilince ufalanmamalı ve eğilip bükülmeye dayanmalıdır. Taze kaşarda önemli nokta görüntü ve lezzettir. Bu kıvrılma esnasında peynir çatlamıyorsa eksik süt kullanılmadan üretilmiş demektir ve makbuldür.
-
Kargo ve Sipariş Hakkında
Türkiye'nin her yerine kargo şirketleri (HepsiJET - Aras Kargo) ile gönderim yapılmaktadır. Siparişlerinizi saat 15.00'ekadar aynı gün kargoya yetiştirebiliyoruz. (Ön siparişli ürünler hariç)
Doğal ve yöresel ürünlerinizi hazırlarken kolilerimizin içerisi 24 saat soğuk kalacak şekilde (peynirler için vakumlama işlemi ile birlikte) buz jelleri ilave ediyoruz. Kavanoz ürünler için airbag hava yastıkları ile muhafaza ediyoruz.
Siparişleriniz 1-3 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.
Dilerseniz bize 0850 305 2769 numaralı whatsapp hattımızdan mesaj atarak yada 444 44 81 numaralı telefonumuzdan arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
Sevdiklerinize mutluluğu sipariş edin.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!